Ruta a Diana i Sant Mateu

Interessant passejada per conèixer el petit nucli de Diana, un dels bonics veïnats del Poble, i acostar-nos al paratge de Sant Mateu amb la seva ermita i un paisatge de vinyes esplèndid.

La ruta s’inicia davant de l’església de Sant Jordi des d’on haurem d’anar a cercar el carrer de Colomers on comença el camí de Viladasens.

Creuarem la GI-633 per sobre un pont, i seguirem tot recte pel camí de Viladasens uns 250 metres, on trobarem un trencant a la dreta que ens portarà fins a Diana, on trobarem l’esglesiola de Sant Feliu i cartells que ens indicaran la direcció de Sant Mateu.

Seguirem la petita carretera fins a Sant Mateu o també podem seguir els cartells de les rutes saludables de Dipsalut i arribar a Sant Mateu pel mig del bosc i passant pel celler del Pago de Diana.

Un cop arribats a la capella de Sant Mateu agafarem el camí que comença ben bé davant de l’accés de l’ermita per retornar a Sant Jordi Desvalls. En aquest camí passarem pel celler que deixarem a mà dreta i seguirem sempre per la pista principal. Més endavant trobarem el canal Sant Jordi, una séquia que comença a la resclosa de Campdorà i Sarrià de Ter, i rega camps des de Sant Julià de Ramis a Colomers.

Seguint el canal tornarem a trobar el pont del camí de Viladasens i l’accés al nucli de Sant Jordi Desvalls.

ESTEM REALITZANT EL PDF AMB L’EXPLICACIÓ COMPLERTA I EL MAPA

DE MOMENT PODEU DESCARREGAR-VOS EL MAPA PER FER LA RUTA.