L’Ateneu de Celrà

L’Ateneu va ser construït el 1913 pels propietaris de la fàbrica Brillas i Pagans en benefici dels seus treballadors. La formació de l’orfeó popular “Unió Celranenca” va ser possible gràcies a aquest equipament. El 1992 l’Ajuntament de Celrà va adquirir l’edifici i amb una important reforma el va convertir en el Teatre Ateneu, que des de llavors acull regularment funcions de teatre, cinema, música i dansa.

Al gener del 2009, 96 anys després, havent passat diferents moments de canvi i remodelació, es tornen a obrir les portes de l’Ateneu remodelat. S’ofereix així un espai escènic de mitjà format, espai cultural per al municipi de Celrà i també una alternativa més a la programació cultural de l’àrea de Girona.

Aquesta última remodelació s’ha aprofitat per ampliar els usos i les instal·lacions existents, incorporant els avenços tecnològics i estructurals per adequar l’espai a l’activitat escènica. En aquests moments el teatre disposa d’un espai escènic amb un aforament de 179 butaques, una sala de conferències, espai d’exposicions i el cafè de l’Ateneu.

El servei de cafè de l’Ateneu de Celrà, està situat al costat del vestíbul i disposa d’una terrassa en un entorn molt tranquil i agradable. Obert de dimarts a diumenge, de les 8 del matí a les 10 de la nit. Sempre que hi ha actes al teatre, el cafè està obert des d’una hora abans fins i fins a una hora després de la funció.

Informació

Horari

Segons actes i programació.

El Cafè de l’Ateneu: de dimarts a diumenge de 8 a 21h.

Localització