Kayak del Ter

Kayak del Ter som una empresa de turisme actiu i ecoturisme especialitzada en el descens en kayak i canoa canadenca pel riu Ter. L’empresa neix l’any 2008 amb l’objectiu d’afavorir la descoberta del nostre entorn d’una manera lúdica i activa, amb especial respecte i protecció cap a la biodiversitat que ens envolta.

Kayak del Ter, una empresa compromesa amb el medi ambient

Els nostres caiacs estan fabricats amb plàstic 100% reciclat i reciclable; es armilles de flotació estan fetes amb escumes reciclables; i les bosses estanques són de material reciclat. Kayak del Ter busca proveïdors que garanteixin aquestes característiques en la seva producció.

També som especialment curosos amb les èpoques de nidificació d’aus i altres animals que viuen i es reprodueixen a l’entorn del riu Ter, així com amb el manteniment i control de la llera i els marges del riu. Per aquesta raó i seguint les directrius de Medi Ambient, tanquem els trams 2 i 3 del 15 de març al 30 de juny.

Netegem el riu de plàstics i deixalles dipositats per riuades i inundacions. També el desbrossem de troncs que puguin impedir o malmetre el seu curs natural.

Els descensos passen per diversos trams que recorren zones de les comarques del Gironès i el Baix Empordà de gran valor paisatgístic inclosos dins del projecte europeu Life-Natura . Són corredors biològics mediterranis amb punts qualificats de “Lloc d’Importància Comunitària (LIC)” dins del programa “Xarxa Natura 2000”.

Informació

Horari

Del 15 de març al 30 de setembre.

Sortides concertades fora de temporada.

Localització