El Col·lectiu Solar ja compta amb cinc-centes inscripcions

El Col·lectiu Solar està format per veïns i veïnes a nivell particular, empreses i administracions públiques, com ara ajuntaments.

El projecte Col·lectiu Solar, pioner al país, és una iniciativa promoguda per l’empresa Revosolar, que té per objectiu que els seus usuaris facin ús de l’energia solar, una energia neta i sostenible que els suposarà un important estalvi en les seves economies. L’objectiu d’arribar a les 500 inscripcions en tres mesos a les comarques gironines ja s’ha assolit.

La compra col·lectiva dels panells solars en un únic encàrrec permetrà els usuaris estalviar-se fins a un 40% del preu de mercat d’aquestes instal·lacions, a més de l’estalvi que suposa l’ús de l’energia solar en el consum d’energia.

Pel Ter Gavarres la iniciativa ha estat un èxit, ja que ajuntaments, empreses i particulars del territori han fet la demanda i es beneficiaran dels avantatges del projecte. Tot i haver superat les 500 inscripcions, el projecte Col·lectiu Solar continua admetent noves peticions.