Santuari dels Àngels

Descripció

La cuina que oferim en els menjadors de la xarxa d’hostatgeries dels santuaris de Girona té un accent propi. Combina tradició i modernitat, qualitat i frescor, sense oblidar mai la riquesa  i la sòlida base que oferia la vella cuina rural catalana, basada en una tria escrupolosa de  les primeres matèries, l’ús de les menges de cada lloc, la combinació de sabors i  de productes de temporada lligats al pas de l’any,  pròpia de la terra i dels països mediterranis.

Tradicionalment la cuina dels santuaris ha preservat la memòria d’uns plats i d’un paladar,  l’emanació d’uns sabors directes, treballats amb ingredients, salses, sofregits i picades que han estat sempre les nostres. Per consuetud ha transmès les nostres maneres d’ésser individuals i col·lectives.

Pretenem que tots els que ens visitin, gaudeixin d’una taula que sigui com la d’una família, molt local i arrelada, que els entrants, segons plats, carns, peixos, fruites i dolços mantinguin el to d’una tradició culinària amb tots els matisos de la naturalesa que, en mans de professionals experts,  considerem senzilla però honorable. Bon profit!

Per menjar

  • Cuina casolana i tradicional
  • Menús per grups

Horari

Cada dia esmorzar, dinar i sopar