Descripció

Petit restaurant familiar situat a Celrà, al peu de les Gavarres, amb un bon servei i atenció.

Ens caracteritzem per oferir una cuina digna i variada en la que apostem pels productes de proximitat, amb tècniques típiques catalanes i influències d’altres països i cultures. Volem transmetre tota una sèrie de valors a través de les nostres receptes.

Oferim Menú diari, carta de plats i tapes, menú de tapes i càterings per empreses i particulars.

Destaquem l’arròs a l’estil empordanès i el saltejat asiàtic de verdures. Guanyadors de les dues edicions de la campanya Celrà al Plat amb les tapes cua de bou farcida de bolets, amb salsa de vi negre i puré de salsifins (2016) i vieires amb duet de purés (2017).

Per menjar

  • Cuina catalana i influència d’altres països i cultures
  • Menú diari (13 €) i de cap de setmana
  • Tapes clàssiques i modernes
  • Dietes especials per a persones vegetarianes i celíaques

Horari

Dilluns a dissabte: 9.00 – 16.00

Divendres i Dissabtes: 20.00 – 22.45

Diumenges i festius tancat.