Descripció
Petit restaurant familiar situat a Celrà, al peu de les Gavarres, amb un bon servei i atenció.
Ens caracteritzem per oferir una cuina digna i variada en la que apostem pels productes de proximitat, amb tècniques típiques catalanes i influències d’altres països i cultures. Volem transmetre tota una sèrie de valors a través de les nostres receptes.
Oferim Menú diari, carta de plats i tapes, menú de tapes i càterings per empreses i particulars.
Destaquem l’arròs a l’estil empordanès i el saltejat asiàtic de verdures. Guanyadors de les dues edicions de la campanya Celrà al Plat amb les tapes cua de bou farcida de bolets, amb salsa de vi negre i puré de salsifins (2016) i vieires amb duet de purés (2017).
Per menjar
- Cuina catalana i influència d’altres països i cultures
- Menú diari (13 €) i de cap de setmana
- Tapes clàssiques i modernes
- Dietes especials per a persones vegetarianes i celíaques
Horari
Dilluns a dissabte: 9.00 – 16.00
Divendres i Dissabtes: 20.00 – 22.45
Diumenges i festius tancat.