Ruta a la Font d’en Baró i a Raset

Petita excursió fins a la font d’en Baró, un berenador tradicional de Cervià, que després ens portarà fins el veïnat de Raset, on es troba el Museu d’Art Modern de Can Santamaria.

L’itinerari el començarem davant del monestir de Santa Maria de Cervià, una joia romànica i barroca del nostre territori, des d’on ens dirigirem cap a l’església de Sant Genís pel carrer del Priorat. Abans d’arribar a l’església trencarem a la dreta pel carrer de la Font.

Quan acaba el petit carrer agafarem el camí de l’esquerra per visitar el paratge de la font d’en Baró, i tornarem enrere per recuperar el camí de la dreta que es dirigeix recte cap al nord. Farem la volta pels boscos de l’Eixart, primer per aquest camí de la Font fins el camí vell d’Empúries a Besalú, on trencarem a l’esquerra i agafarem el primer trencant a la dreta que torna cap al sud.

Sempre recte cap al sud, el camí acabarà girant a l’esquerra per arribar al petit nucli de Raset, on es pot visitar el Museu d’Art Modern de Can Santamaria, i l’església de Sant Cristòfol.

Finalment tornarem a Cervià pel camí de Raset, o vorejant el bosc resseguint el canal Sant Jordi.

ESTEM REALITZANT EL PDF AMB L’EXPLICACIÓ COMPLERTA I EL MAPA

DE MOMENT PODEU DESCARREGAR-VOS EL MAPA PER FER LA RUTA.