Ruta a Fellines i la Mora

Ruta circular per descobrir els paratges tradicionals de Viladasens, el veïnat de Fellines i l’ermita de la Mora, mentre es gaudeix del fantàstic paisatge agroforestal típic del mediterrani.

Iniciant la ruta davant de l’església de Sant Vicenç seguirem la carretera local direcció nord cap a la Mora on podrem visitar la petita ermita de Sant Martí de la Mora, just abans d’arribar al gran mas que configura pròpiament l’indret de la Mora.

Seguint per la mateixa carretera i a uns 250 metres de la Mora trencarem a mà esquerra pel camí de terra que es dirigeix directament a un clap de bosc. Sempre recte arribarem a la carretera GIV-6234 que creuarem tot recte i ens dirigirem a la torre de can Faixat, on Antonio Machado va passar la seva última nit a Espanya abans de travessar la frontera cap a l’exili.

Passarem la torre i abans d’entrar al mas dels Frares seguirem pel camí a l’esquerra que torna direcció sud. Sempre encarats cap al sud haurem de seguir camins i corriols fins a trobar la carretera de Viladasens a Fellines, on podrem dirigir-nos a mà dreta cap a Fellines o a mà esquerra altra vegada a Viladasens.

ESTEM REALITZANT EL PDF AMB L’EXPLICACIÓ COMPLERTA I EL MAPA

DE MOMENT PODEU DESCARREGAR-VOS EL MAPA PER FER LA RUTA.