Ruta a Bordils i a la Ruta del Ter

Petita excursió que serveix d’enllaç entre Juià i Bordils, sigui per connectar amb la Ruta del Ter en el cas de Juià, com per anar a trobar el camí d’ascens al Santuari del Àngels des de Bordils.

El curt itinerari comença a l’església gòtica de Sant Pere de Juià des d’on sortirem del poble direcció nord per agafar el carril bici que va a Celrà.

Després de passar el molí de Can Gou, un curiós molí de vent de finals del s. XIX que servia per bombar aigua del pou, s’arriba a la rotonda on caldrà girar a la dreta direcció Sant Martí Vell, i seguidament girar a l’esquerra per agafar el camí del Fondo, just passat el restaurant Can Vidal.

Seguint el camí s’arribarà a Bordils de seguida, tot i que cal vigilar amb el trànsit de vehicles que ens podem trobar per aquest camí, i especialment al moment de creuar per sota la via del tren un cop arribats a Bordils.

Un cop a Bordils, només caldrà seguir tot recte pel carrer Almeda, i des del casc antic agafar el carrer de la Creu per enllaçar amb la Ruta del Ter.

ESTEM REALITZANT EL PDF AMB L’EXPLICACIÓ COMPLERTA I EL MAPA

DE MOMENT PODEU DESCARREGAR-VOS EL MAPA PER FER LA RUTA.