Jornada sobre innovació empresarial

Des de l’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Celrà us convidem a la jornada “Innovació Empresarial”, que tindrà lloc el proper divendres 5 d’octubre  a les 11 h al Centre de Promoció Econòmica (C. de les Bòbiles, 9).

La jornada està emmarcada en el Pla Estratègic de Desenvolupament del Ter Gavarres. La inscripció és gratuïta.

Programa

11.00h. Benvinguda

A càrrec de Josep Bartis, 1r Tinent d’alcalde i Regidor de Règim intern, Salut, Educació, Esports i Promoció Econòmica

11.10h. Sessió 1. Què vol dir transformació digital quan parlem de petites i mitjanes empreses? El núvol d’internet i noves solucions de baix cost que ens poden fer molt més competitius

A càrrec de:
· Conxita Marín, fundadora i actualment directiva a D.I.M.S., S.L., implantadora i formadora en aplicacions informàtiques de gestió per a PIMEs.
· Abel Valadez, soci director comercial d’ARdiTEC i consultor tecnològic. Expert en ajudar a les empreses en l’adopció del núvol.

12.30h. Sessió 2. Innovació en models de negoci i producte. Inversions personals i el seu retorn

A càrrec de:
· Quim Paradas Serra. MBA, consultor i economista. Responsable de consultoria de TRANSVERSAL Consulting & Engineering, dedicada a aportar solucions a les petites i mitjanes empreses del sector industrial i béns d’equip.
· Albert Plasencia Casadevall. MBA, consultor i enginyer mecànic. Responsable de l’àrea d’enginyeria i operacions de TRANSVERSAL Consulting & Engineering.
· Carles Colominas Benas, expert en formació financera. NOVA Formació.

13:50h. Cloenda