Avís legal

Qui som

Amb el suport

Avís legal

Aquest lloc web i el seu domini corresponen a l’Ajuntament de Celrà, amb CIF P1705400H, domicili a la carretera de Juià 48, de Celrà (CP 17460) i adreça electrònica ajuntament@celra.cat

El lloc web i els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, gràfics, bases de dades i qualsevol altre material, es posen a disposició pública amb finalitats d’informació i per a oferir serveis en el marc de les competències i funcions pròpies del projecte Ter-Gavarres que lidera l’Ajuntament de Celrà. Existeixen drets de propietat intel·lectual sobre alguns d’aquests continguts que corresponen o bé a l’Ajuntament de Celrà o a terceres persones que n’han autoritzat la utilització per aquest mitjà.

De forma general, i llevat que s’indiqui el contrari de forma expressa per a casos singulars, es pot portar a terme la reproducció, distribució i comunicació pública dels continguts d’aquest lloc web sempre que quedi constància de la procedència. No obstant això, no es podran utilitzar els continguts per a usos comercials, ni fer-ne obres derivades, sense autorització expressa de l’Ajuntament de Celrà.

L’escut oficial del Ter-Gavarres i els altres dissenys i logotips que l’identifiquen només poden ser reproduïts i utilitzats amb autorització prèvia de l’Ajuntament de Celrà, o bé quan es tracti d’identificar activitats o iniciatives que compten amb el suport explícit de l’Ajuntament de Celrà. L’Ajuntament de Celrà n’autoritza també usos no lucratius amb finalitats educatives, de recerca, estudi o difusió cultural.

No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena (framing) sense autorització expressa i per escrit de l’Ajuntament de Celrà.

L’Ajuntament de Celrà entén que en el moment d’omplir els formularis que figuren en el lloc, l’usuari es considera suficientment informat de les finalitats de la recollida de les seves dades personals i del tractament que se’n derivarà. Excepte indicació expressa en sentit contrari, aquestes dades s’integraran als fitxers del projecte Ter-Gavarres per al seu tractament amb les finalitats que s’indiquin en cada cas. Els interessats podran exercir els seus drets d’accés, rectificació, oposició al tractament i cancel·lació tot adreçant-se a l’Ajuntament de Celrà per mitjà del correu electrònic tergavarres@celra.cat o el telèfon 972.49.25.67.

L’Ajuntament de Celrà informa que aquest lloc web pot utilitzar galetes (cookies) que permeten fer més còmode i ràpida la comunicació que s’estableix entre ell i el lloc web. La vigència d’aquestes galetes es limita a la necessària per aconseguir aquests objectius. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu navegador d’Internet per a obtenir un millor coneixement i control de les galetes. Pot ser advertit prèviament a la seva instal·lació i impedir-la si és la seva voluntat.

L’Ajuntament de Celrà no es fa responsable davant dels usuaris del seu lloc web dels possibles danys o perjudicis que es puguin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, sobrecàrrega de les línies, avaries o desconnexions quan estiguin motivades per causes que li són alienes. Tampoc no se’n fa dels danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de l’Ajuntament de Celrà. Sempre que sigui possible advertirà prèviament de les interrupcions en el funcionament del web i dels serveis.

On som

Mapa situació Ter-Gavarres

Col·laboradors i Amics