Celrà celebra la 3a edició de la Fira de la Brasa, un esdeveniment multitudinari on es poden tastar els plats, tapes, elaboracions, etc. dels establiments del municipi. El funcionament és el mateix que en les anteriors edicions. Cal comprar els tiquets al punt de venda i bescanviar-los pels productes que es vulguin tastar.

Durant la fira es podran degustar els plats de l’Alau Restaurant & Tapes, Carnisseria Adam, Carnissers de Celrà, (Carnisseria i xarcuteria Sergi i Carnisseria Germans Soler), Pastisseria Rosa, Peixateria Núria, el Nou Ateneu i Restaurant la Nau, que prepararan plats com arròs, fideuà, carn i peix a la brasa, cus-cus, pastissos i gelats entre una oferta molt variada. Aquest any també es podran tastar els vins del celler Eccocivi. A més, pels més petits TicTac Serveis oferirà un espai de ludoteca.

La fira tindrà lloc a la pineda de la carretera de Palamós (al costat de la ITV) els dies 6, 7, 8 i 9 de juliol, en horari de 19 h a 24 h, excepte diumenge, que acabarà a les 23 h.

Us hi esperem!