Ahir el celler Eccocivi de Sant Martí Vell ens va acollir per la Jornada de Networking del Ter-Gavarres.

Ens vam reunir amb productors i elaboradors agroalimentaris, allotjaments rurals i restaurants del Ter-Gavarres, així com amb d’altres agents del territori, per coneixe’ns més i millor, crear noves oportunitats i treballar plegats per fer créixer el nostre territori.

Amb aquestes trobades volem seguir creant sinergies entre els diferents establiments i els ajuntaments del Ter-Gavarres per fomentar el consum de productes de proximitat, fer passes endavant cap a les produccions ecològiques, i dinamitzar el turisme sostenible, actiu culturalment i amb les descobertes de natura, respectuós amb el medi i amb ganes de conèixer el ric patrimoni cultural i humà que amaga el Ter-Gavarres.

A més vam aprofitar per convidar a l’Oriol Costa i presentar el nou projecte que tot just comença al nostre territori, l’EcoMicroRegió Ter-Gavarres, per treballar la sobirania alimentària i ecològica, treballant pel futur.

Moltes gràcies a tots els assistents, als alcaldes de Sant Martí Vell i Celrà per acompanyar-nos i especialment al celler Eccocivi, a en Paolo per acollir-nos i a en Guillem per ensenyar-nos el celler i explicar-nos els seus fantàstics vins mentre els tastàvem.

Ens retrobarem ben aviat per seguir treballant pel territori!