Tour de tapes “Celrà al Plat”: descobrir i decidir el sabor del municipi
Aquest novembre a Celrà engeguem el projecte “Celrà al Plat” per tal de determinar quin és el plat elaborat pels establiments que més identifica el municipi. La campanya, que tindrà lloc els dies 11, 12 13, 18, 19 i 20 de novembre, té l’objectiu de dinamitzar l’economia del municipi a través de la gastronomia i amb la ciutadania com a protagonista.
En total hi ha 10 establiments celranencs que participen al Celrà al Plat. Les persones que tastin les tapes de Celrà podran votar quina creuen que és la més representativa del municipi i participaran en dos sortejos: un creuer d’una setmana pel Mediterrani occidental i una nit en un allotjament de Catalunya, tots dos per a dues persones.
Podeu descarregar-vos el díptic informatiu clicant aquí.
Les tapes que es podran degustar durant la campanya són les següents *
Patates de muntanya de Celrà
Combinació de patates i botifarra escalivada amb salsa de ceps
Cafeteria Portlligat
Castell de Celrà
Base de pa amb capes de tomata planxada, ceba caramel·litzada, gírgola, secret de porc i formatge de cabra gratinat
Restaurant Pirineus
La Morruda
Hamburguesa de formatge de búfala amb albergínia i pesto
Centre Cívic la Fàbrica de Celrà
Cua farcida
Cua de bou farcida de bolets, amb salsa de vi negre i puré de salsifins
Alau Restaurant & Tapes
Ibèric de les Gavarres
Pluma ibèrica amb reducció de Pedro Ximénez, toamata i patates amb pela
Bar Ca l’Àlex
Niu de Celrà
Base de xampinyons farcits de verdures i tofu. Tots els productes són ecològics i sense gluten.
La Sàlvia
Broqueta de mar
Broqueta de sèpia, salmó, tonyina i gamba amb pebrot verd i vermell
Peixateria Núria
Les celranenques
Mini hamburgueses de foie amb rossinyols i de peus de porc i ceps amb acompanyament
Carnissers de Celrà – carnisseria i xarcuteria Sergi i carnisseria Germans Soler
Delícia de Celrà
Base de pa de pessic amb capes de mousse de fruits del bosc, trufa, crema diplomàtica de nata i crema i pa de pessic de xocolata amb encenalls de xocolata
Pastisseria Almíbar
Sol de Celrà
Biscuit amb pasta d’ametlla, farcit de xocolata, crema de llimona o cabell d’àngel.
Pastisseria Rosa
* En els cas dels carnissers de Celrà, la Sàlvia i la peixateria Núria, només es podran tastar les seves tapes el diumenge 13 de novembre a la plaça de l’Església, amb motiu de la Fira del Bolet i la Màgia.