Festival de tastets – 2a Edició del tour de tapes Celrà al Plat

La 2a edició del Celrà al Plat ja té les seves tapes! El festival de tastets, en el que participen establiments de restauració i alimentació, converteix els comerciants del municipi i les seves elaboracions en els protagonistes durant uns dies, mentre que la ciutadania esdevé el jurat que decideix quina és la tapa guanyadora. Recordem que la tapa més votada del 2016 va ser la Cua de bou farcida de bolets, amb salsa de vi negre i puré de salsifins, elaborada per l’Alexis, de l’Alau Restaurant & Tapes.

La campanya, que tindrà lloc els dies 15, 16, 22, 23 i 24 de setembre, té l’objectiu de dinamitzar l’economia del municipi a través de la gastronomia i amb la ciutadania com a protagonista. En total hi ha 11 establiments celranencs que participen al Celrà al Plat. Les persones que tastin les tapes i votin les que més els han agradat entraran en el sorteig de dos viatges.

Com en la 1a edició, els assistents podran tastar les tapes a un preu que va dels 2€ als 4€ durant els dies de la campanya en els propis establiments i a la plaça de l’Església, on també podran gaudir d’una sèrie d’actuacions musicals i teatrals:

  • Dissabte 15 – 21 h: La teoria del riure, a càrrec de Claret Clown (Clown)
  • Dissabte 16 – 21 h: Concert a càrrec de Big Black Rhino (Múscia)
  • Divendres 22 – 21h: Txell & (Co)ntes, a càrrec de La Minúscula
  • Dissabte 23 – 21 h: Montserrat Escopinya
  • Diumenge 24 – 12 h: The explosive swing trio (Jazz). 17è Girona Jazz Festival

Podeu descarregar-vos el tríptic informatiu clicant aquí.

Les tapes que es podran degustar durant el Celrà al Plat 2017 són les següents:

Bangkok-Celrà

Pollastre arrebossat amb cacauets, enciams variats, rodanxa de tomata, ceba macerada amb salsa tailandesa i pebrot escalivat.

Centre Cívic la Fàbrica de Celrà

Cada dia, des de les 19 h.
Dg 24, tancat

Vieires amb duet de purés

Vieires amb puré de coliflor i de bròquil, vinagreta de magrana, bacó i xips de porro.

Alau Restaurant & Tapes

Cada dia, de 13 h a 16 h i de 20 h a 22.30 h.
Dg 24, a la Plaça de l’Església*

Els ibèrics de Ca l’Àlex

Interior de la galta ibèrica acompanyada de pernil ibèric, pebrot escalivat, ceba caramelitzada i torradeta de nabius.

Bar Ca l’Àlex

Cada dia, de 7 h a 23 h.

El pont de Celrà

Pasta de full amb hummus de la casa, crema de formatge, xistorra, albergínia i ou de guatlla.

Restaurant Pirineus

Dv, de 7 h a 16 h.
Tancat els dies 16, 23 i 24

Moflets

Moflet de galta amb confitura de pera, gingebre i panses, acompanyat de bola de patata amb mostassa i tomata.

Carnissers de Celrà – carnisseria i xarcuteria Sergi i carnisseria Germans Soler

Cada dia a la Plaça de l’Església*

Agafeu-vos!

Farcellet d’ou escumat amb ceba caramelitzada, trufa i foie sobre llit d‘ajoblanco i mango.

Restaurant La Nau

Dv i Ds, de 12 h a 16 h i de 20 h a 24 h.

Dg, de 12 h a 16 h.

Llit mariner

Broqueta amb musclo, anxova amb vinagre, oliva i surimi, tot sobre una base de pa amb tomata.

Peixateria Núria

A la Plaça de l’Església*

Pastilla

Pasta amb farcit de pollastre, ceba i ametlla.

Carnisseria Adam

Dv, de 9.30 a 14 h i de 16.30 a 22 h.

Ds i Dg, de 9.30 a 22 h.

Cada dia a la Plaça de l’Església*

Els tres porquets

Combinació de tres montaditos: guarrito ibèric extremeny adobat, torta amb melmelada de poma amb canyella i llom ibèric de gla amb oli d’oliva. Servits sobre tres pans diferents: espelta, quinoa i panses amb nous.

Ibèrics Márquez

Cada dia, de 9 h a 24 h.

Pimpollo

Pollastre arrebossat amb sèsam negre i blanc recobert amb sweet chili sauce.

Nou Ateneu

Des de les 18 h i a la Plaça de l’Església*

Sol de Celrà

Biscuit amb pasta d’ametlla, farcit de xocolata, crema de llimona o cabell d’àngel.

Pastisseria Rosa

Dv, de 8 h a 15.45 h i de 17 a 20 h.
Ds i Dg, de 8 h a 13.45 h.

Coca

Coca de croissant amb crema i pinyons.

Cal Flequer

Dv, de 7.30 a 22 h.
Ds i Dg, de 8 h a 22 h.

Sorpretast!

Deixa’t sorprendre.

Port Lligat

De 6 h a 23 h.

(*) En horari dels espectacles