3a Edició del tour de tapes Celrà al Plat

Per tercer any consecutiu, l’Associació de Comerciants de Celrà i l’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament organitzen el Celrà al Plat, el tour de tapes on els establiments de restauració i alimentació i les seves elaboracions es converteixen en protagonistes durant uns dies. Al mateix temps, la ciutadania esdevé el jurat que decideix quina és la tapa guanyadora.

En les dues edicions anteriors, l’Alexis de l’Alau Restaurant & Tapes va ser el guanyador amb la Cua de bou farcida de bolets, amb salsa de vi negre i puré de salsifins (2016) i les Vieires amb duet de purés (2017).

El Celrà al Plat tindrà lloc els dies 18, 19 i 20 d’octubre i comptarà amb la participació de vuit establiments del municipi. Les persones que vulguin tastar les tapes ho podran fer als respectius establiments i, mitjançant una targeta, votar les que més els han agradat. Les persones que tastin un mínim de quatre tapes entraran en el sorteig de dos premis que es publicaran en els propers dies. Les targetes omplertes es podran entregar als establiments participants, a l’Ajuntament o a l’Area de Promoció Econòmica. El sorteig dels guanyadors es farà el diumenge 21 a les 13h a la plaça de l’Església durant el Vermut musical que s’hi celebrarà.