Descripció

Us donem la benvinguda a Ca la Lola i en Quel. Un lloc perfecte per descansar i gaudir d’uns dies especials, en un entorn rural amb una situació privilegiada.
Una casa rural recentment rehabilitada, amb pati exterior per gaudir de la tranquil·litat de l’aire lliure i d’excel·lents vistes, es troba Ca la Lola i en Quel. Un punt ideal per descobrir la riquesa del patrimoni, la cultura i la natura de les comarques catalanes del Gironès i l’Empordà.
Ca la Lola i en Quel està situat a les afores de Sant Jordi Desvalls, en el nucli rural de Diana, envoltat de camps, horts i boscos autòctons, on podem gaudir d’un gran descans. El seu meravellós entorn natural permet realitzar moltes activitats a l’aire lliure, com passejades, senderisme o bicicleta.
Prop d’aquí es troben punts de gran interès turístic com el nucli medieval de Pals, la Bisbal d’Empordà o Girona; i altres llocs de gran interès cultural i natural com els parcs naturals dels Aiguamolls de l’Empordà i el de les Illes Medes, les Ruïnes Greco –Romanes d’Empúries, el museu Dalí de Figueres, l’ estany de Banyoles, etc.
Un punt privilegiat per gaudir de la tranquil·litat del camp i la naturalesa, al mateix temps que es descobreixen tots els encants de la zona, incloent platges i costa, a tan sols 20 minuts de distància.

  • Carrer La Riera 4, veïnat de Diana - 17464 Sant Jordi Desvalls
  • 972 798 022
  • info@calalolaienquel.com