Slow Fusta

En aquests tallers ens endinsem en la creació a partir de branques, troncs i d’altres elements d’una manera molt natural i directe, pràcticament amb tan sols eines manuals gaudint de crear amb la natura com escenari. No cal tenir experiència per assistir als tallers, que poden ser d’un dia o d’un cap de setmana.

La meva casa-taller és a un entorn rural, tranquil i envoltat de natura a les afores de Sant Martí Vell. Serem un grup petit de 6 a 8 persones, l’ambient sol ser molt familiar.

M’agrada que les creacions mantinguin viu l’esperit original de la fusta. És el fruit del meu vincle amb la natura. Em moc en les corbes i els perfils orgànics i naturals, mostrant els colors de la fusta, generant un vincle sensible i viu entre la fusta i nosaltres, un vincle diferent de l’habitual, amb el que ens és més fàcil conviure-hi i sentir-nos a gust.

Aquestes creacions formen part d’un retrobament amb la senzillesa i riquesa de la vida integrada amb l’entorn a través dels ulls d’un artesà modern.

Utilitzarem fusta massissa de la major proximitat possible (troncs, branques, branquillons, soques, arrels, taules, taulons…) i olis i ceres ecològics.

Cada peça és única, amb un esperit propi i un valor de per vida.

Informació

  • Veïnat de la Vilosa 23 - 17462 Sant Martí Vell
  • 696 922 657
  • rogerporlavida@gmail.com

Horari

Caps de setmana segons oferta.

Localització