L’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Celrà ha iniciat una sèrie de trobades entre els diferents agents agroalimentaris del territori Ter Gavarres. La primera va ser fa dues setmanes al celler Eccocivi. La segona, ahir a El Mas de la Roda, seu de les melmelades de l’Eric, va va reunir empresaris del món de la restauració, productors, elaboradors, allotjaments i botigues d’alimentació.

Aquestes jornades tenen per objectiu posar en coneixement de tots els assistents el teixit empresarial del sector agroalimentari del territori i la creació de sinergies entre els diferents agents.

Amb els assistents es va fer també una sessió destinada al desenvolupament de la MicroEcoRegió Ter Gavarres, un projecte que té per objectiu la creació d’una comunitat econòmica de productors, elaboradors, comercialitzadors, restauradors i consumidors del Ter Gavarres.

Durant la trobada a El Mas de la Roda es van poder degustar algunes de les melmelades, conserves i salses de l’Eric Delessert, unes elaboracions fetes a Girona amb ingredients procedents d’agricultura ecològica.

En els propers dies anunciarem la data i el lloc de la tercera jornada.