Ruta a Bordils i a la Ruta del Ter

Petita excursi√≥ que serveix d’enlla√ß entre Jui√† i Bordils, sigui per connectar amb la Ruta del Ter en el cas de Jui√†, com per anar a trobar el cam√≠ d’ascens al Santuari del √Ängels des de Bordils.

El curt itinerari comen√ßa a l’esgl√©sia g√≤tica de Sant Pere de Jui√† des d’on sortirem del poble direcci√≥ nord per agafar el carril bici que va a Celr√†.

Despr√©s de passar el mol√≠ de Can Gou, un curi√≥s mol√≠ de vent de finals del s. XIX que servia per bombar aigua del pou, s’arriba a la rotonda on caldr√† girar a la dreta direcci√≥ Sant Mart√≠ Vell, i seguidament girar a l’esquerra per agafar el cam√≠ del Fondo, just passat el restaurant Can Vidal.

Seguint el cam√≠ s’arribar√† a Bordils de seguida, tot i que cal vigilar amb el tr√†nsit de vehicles que ens podem trobar per aquest cam√≠, i especialment al moment de creuar per sota la via del tren un cop arribats a Bordils.

Un cop a Bordils, només caldrà seguir tot recte pel carrer Almeda, i des del casc antic agafar el carrer de la Creu per enllaçar amb la Ruta del Ter.

ESTEM REALITZANT EL PDF AMB L’EXPLICACI√ď COMPLERTA I EL MAPA

DE MOMENT PODEU DESCARREGAR-VOS EL MAPA PER FER LA RUTA.