El PR-C 195

Els senders de Petit Recorregut (PR) fan refer√®ncia a itineraris senderistes implementats per la Federaci√≥ d’Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) d’entre 10 km i 50 km, senyalitzats amb franges blanques i grogues. La FEEC tamb√© implementa Senders Locals (SL) marcats en blanc i verd, i els m√©s coneguts pel m√≥n excursionista que s√≥n els senders de Gran Recorregut (GR) de m√©s de 50 km i marcats amb les caracter√≠stiques franges blanques i vermelles.

Aquest itinerari rec√≥rrer la vessant nord de les Gavarres des de la ciutat de Girona fins al poble de Sant Mart√≠ Vell, passant tamb√© pels pobles de Celr√† i Jui√†. Un dels punts m√©s emblem√†tics per on passa aquesta ruta √©s el castell de Sant Miquel, amb un dels millors miradors de les Gavarres des d’on es pot observar el pla de Girona, els Pirineus, les illes Medes i tot l’Empord√†. A m√©s, amb aquest recorregut es pot descobrir part del reconegut patrimoni etnol√≤gic de les Gavarres que conserven els pobles de Celr√†, Jui√† i Sant Mart√≠ Vell.

En el web de la Federaci√≥ d’Entitats Excursionistes de Catalunya podreu trobar tota la informaci√≥ sobre els senders de Catalunya i descarregar-vos els tracks de la ruta.