En el marc de la Fira del Bolet i de la Màgia, Celrà comptarà amb una de les figures més rellevants de la gastronomia catalana: Jaume Fàbrega. Historiador, escriptor i consultor gastronòmic, professor de Gastronomia i Vins de l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Jaume Fàbrega està considerat un dels crítics gastronòmics més importants dels territoris de llengua catalana, i han elogiat la seva obra, entre d’altres, Ferran Adrià, Santi Santamaria, Carme Ruscalleda i Joan Roca.

El proper diumenge 12 de novembre, a les 18.30 al Teatre l’Ateneu, Jaume Fàbrega farà una xerrada sota el títol “Cuina Catalana: Història, patrimoni i proximitat”, en la que tractarà temes com la cuina catalana com a patrimoni cultural i històric, la seva situació dins el context dels productes de proximitat -especialment els localitzats a les Gavarres-, i la projecció internacional de la cuina “catalana” com a cuina espanyola i els seus reptes de futur.