Kayak del Ter

Kayak del Ter¬†som una empresa de¬†turisme actiu¬†i ecoturisme especialitzada en el descens en kayak i canoa canadenca pel riu Ter. L‚Äôempresa neix l‚Äôany 2008 amb l‚Äôobjectiu d‚Äôafavorir la descoberta del nostre entorn d‚Äôuna manera l√ļdica i activa, amb especial respecte i protecci√≥ cap a la biodiversitat que ens envolta.

Kayak del Ter, una empresa compromesa amb el medi ambient

Els nostres caiacs¬†estan¬†fabricats amb¬†pl√†stic 100%¬†reciclat¬†i reciclable; es armilles de flotaci√≥¬†estan¬†fetes amb¬†escumes reciclables; i les bosses estanques s√≥n de¬†material reciclat. Kayak¬†del Ter busca¬†prove√Įdors¬†que garanteixin aquestes caracter√≠stiques en la seva producci√≥.

També som especialment curosos amb les èpoques de nidificació d’aus i altres animals que viuen i es reprodueixen a l’entorn del riu Ter, així com amb el manteniment i control de la llera i els marges del riu. Per aquesta raó i seguint les directrius de Medi Ambient, tanquem els trams 2 i 3 del 15 de març al 30 de juny.

Netegem el riu de plàstics i deixalles dipositats per riuades i inundacions. També el desbrossem de troncs que puguin impedir o malmetre el seu curs natural.

Els descensos passen per diversos trams que recorren zones de les comarques del Giron√®s i el Baix Empord√†¬†de gran valor paisatg√≠stic inclosos dins del¬†projecte europeu Life-Natura¬†. S√≥n corredors biol√≤gics mediterranis¬†amb punts qualificats de ‚ÄúLloc d‚ÄôImport√†ncia¬†Comunit√†ria (LIC)‚ÄĚ dins del programa ‚ÄúXarxa Natura 2000‚ÄĚ.

Informació

Horari

Del 15 de març al 30 de setembre.

Sortides concertades fora de temporada.

Localització